lauantai 28. heinäkuuta 2012

Appelsiini-juustotorttu


1 pkt murotaikinaa


Täyte:
1prk (150g) ranskankermaa
2rs (à 200g)appelsiinituorejuustoa
1 appelsiinin kuoriraaste
3/4dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
1rkl perunajauhoja
3 kanamunaa, keltuaiset ja valkuiaiset eroteltuina

Kastike:
1prk säilykemangoa
1/2 appelsiininmehu


Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjavuan pohjalle. Painele taikina ohueksi kerrokseksi vuan pohjalle ja reunoille. 


Laita ranskankerma, tuorejuusto, appelsiininkuori, sokerit, perunajauhot ja keltuaiset kulhoon ja sekoita hyvin. Vatkaa valkuiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muihin aineisiin. Kaada täyte pohjan päälle. Paista torttua uunin alaosassa noin 60min. Anna tortun jäähtyä ja irrota sitten irtopohjavuasta. 


Tarjoa mangosta ja appelsiinistä tehdyn kastikkeen kanssa.

Ohje on Me lehdestä

1 kommentti:

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!